Versaco, Energy RC, Dísztárcsa, 15", Szett, Ezüst
Versaco, Energy RC, Dísztárcsa, 15", Szett, Ezüst
12 800 Ft

Versaco, Energy RC, Dísztárcsa, 15", Szett, Ezüst

Versaco, Energy RC, Dísztárcsa, 15", Szett, Ezüst
12DB azonnal, összesen 18DB rendelhető.
12 800 Ft
Központi raktár
12 DB
Székesfehérvár Homasita
1 DB
Törökbálint Homasita
4 DB
Üllői út Homasita
1 DB
Részletek

 

Honnan tudjuk milyen méretű dísztárcsára van szükségünk?

A dísztárcsa mérete meg fog egyezni a felninkre rászerelt gumiabroncséval, amit a gumiabroncsról tudunk leolvasni. Fontos, hogy ne keverjük össze a téli meg a nyári szettjeinket, mert azok eltérhetnek egymástól!

Keressük meg a gumiabroncson szereplő szám és karakter sorozatot, amiben szerepel "/" és "R" az lesz a gumiabroncs mérete. Az "R" utáni kétjegyű szám lesz a dísztárcsa mérete.

Lehetséges számok 12, 13, 14, 15, 16, és 17, ami "coll"-ban értendő.

 

Hogyan szedjük le régi dísztárcsánkat?

 

Csavaros dísztárcsánál kerékkulcsra, felütős/felpattintós dísztárcsánál csavarhúzóra lesz szükség. A régi dísztárcsa eltávolításakor, óvatosan járjunk el, soha ne a dísztárcsa pereménél bontsunk mert eltörhet, helyette a küllő mögé helyezett hosszú csavarhúzóval feszítsük fel a dísztárcsát közben a másik kezünkkel húzzuk kifelé.

 

Hogyan szereljük fel az új dísztárcsát?

 

Mindenek előtt takarítsuk le a felniről a lerakódott szennyeződést vagy az esetleges rozsdát.

A dísztárcsából vegyük ki a perem drótot és először nélküle próbáljuk fel a felnire. Ellenőrizzük, hogy a dísztárcsák lábai jól illeszkednek a felni hornyába. Ha minden jónak tűnik, akkor jöhet a következő lépés.

 

Az összes dísztárcsán illesszük a peremdrótot a lábakra, illetve ellenőrizzük, hogy megfelelően fogják a karmok a drótot. Fontos, hogy a szelepnél hajlik majd fel a drót.

 

Egyes dísztárcsák lábaiban 2 drótillesztési hely található. A belső hely feszesebb a külső (a láb végéhez közelebbi) lazább illesztést tesz lehetővé.

 

Megkezdhetjük a dísztárcsa felhelyezését, de különösen figyeljünk az utolsó lábakra mielőtt véletlenül eltörjük őket! Segítsük akár egy csavarhúzóval a perem alá. Középen ne nyomjuk! Gyenge nyomással nyomjuk meg a dísztárcsát kívülről miközben a másik kezünkkel minnél nagyobb felfekvő felülettel nyomjuk fel a helyére, ne kalapáljuk és ne törjük össze.

Adatok
Méret
15"
Márka
Versaco
Szín
Ezüst
Cikkszám
08115745
Hasonló termékek